M.G.M Hotel

Yangon Region
M.G.M Hotel Öne Çıkan Resim
M.G.M Hotel Dış Mekan
M.G.M Hotel Kahvaltı
M.G.M Hotel Kahvaltı
M.G.M Hotel Yerinde Yemek
Image More +46 fotoğraf
M.G.M Hotel
160 Wardan Street Lanmataw Township , Yangon Region

M.G.M Hotel misafirlere Yangon (Yangon merkezi) bölgesinde, Merkez İş ve Ticaret Bölgesi yakınında ve Myanmar Ticaret ve Sanayi Odası ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel City Mall St. John Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Yangon Genel Hastanesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Nan Yan Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya karaoke gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x