Hotel Kaanchan

Ratnagiri
Hotel Kaanchan Öne Çıkan Resim
Hotel Kaanchan Oda
Hotel Kaanchan Oda
Hotel Kaanchan Oda
Hotel Kaanchan Oda
Image More +7 fotoğraf
Hotel Kaanchan
P-55, Minjole MIDC , Ratnagiri

Hotel Kaanchan misafirlere Ratnagiri bölgesinde, plaj yakınında, Thiba Palace ve Jijamata Udyan Thiba Noktası ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ganeshghule Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Bhatye Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Non AC)
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda (AC)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x