Greenleaf The Resort & Spa

Ganpatipule
Greenleaf The Resort & Spa Genel
Greenleaf The Resort & Spa Genel
Greenleaf The Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Greenleaf The Resort & Spa Dış Mekan
Greenleaf The Resort & Spa Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Greenleaf The Resort & Spa
Plot No 46, Chafe, Ganpati Pule Rd Next to Advait Petrol Pump Chafe , Ganpatipule

Ganpatipule bölgesindeki Greenleaf The Resort & Spa misafirlere dağda, Ganpatipule Plajı ve Ganapati Tapınağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel JSW Ganesh Mandir Tapınağı ile 9,5 mi (15,3 km) ve Ratnagiri Deniz Müzesi ile 15,1 mi (24,3 km) mesafede.

Zaika Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

70 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ganpatipule bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 2500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzarası, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x