Hotel Jules & Jim

Paris
Hotel Jules & Jim Genel
Hotel Jules & Jim Genel
Hotel Jules & Jim Genel
Hotel Jules & Jim Genel
Hotel Jules & Jim Genel
Image More +42 fotoğraf
Hotel Jules & Jim
11 Rue des Gravilliers , Paris

Hotel Jules & Jim size Paris merkezinde, Garnier Opera Binası ve La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Louvre Müzesi ile 1,8 mi (2,8 km) ve Notre Dame Katedrali ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 7.30 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler MP3 takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 23 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Sous Les Toits)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Hi-Macs)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Jim)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Jules)
Junior
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x