Hotel Jasmine

Sulcis Iglesiente, Teulada
Hotel Jasmine Genel
Hotel Jasmine Genel
Hotel Jasmine Genel
Hotel Jasmine Öne Çıkan Resim
Hotel Jasmine Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Hotel Jasmine
Via Francesco Ciusa 30 Sulcis Iglesiente, Teulada

Hotel Jasmine konaklamanızda Teulada bölgesinde, Porto Tramatzu Plajı ile 8,7 km (5,4 mi) ve Is Zuddas Mağaraları ile 13,8 km (8,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Is Arenas Biancas Plajı ile 18 km (11,2 mil) ve Tuerredda Plajı ile 22,1 km (13,7 mil) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için ristorante jasmine ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x