B&B Tanca is Torus

Sulcis Iglesiente, Teulada
B&B Tanca is Torus Öne Çıkan Resim
B&B Tanca is Torus Banyo Özellikleri
B&B Tanca is Torus Kolaylıklar
B&B Tanca is Torus Kolaylıklar
B&B Tanca is Torus Kolaylıklar
Image More +6 fotoğraf
B&B Tanca is Torus
via G.B. Tuveri, 29 Sulcis Iglesiente, Teulada

Teulada bölgesindeki B&B Tanca is Torus konaklamanızda, Campionna ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Baia Chia Plajı ile 14,4 mi (23,2 km) ve Porto Tramatzu Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Akşam yemeği için Pizzeria da Ignazio ideal, bu restoranı pizza alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x