Hotel Ivel

Pirin Mountains, Bansko
Hotel Ivel Genel
Hotel Ivel Genel
Hotel Ivel Genel
Hotel Ivel Öne Çıkan Resim
Hotel Ivel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Ivel
5 ulitsa Hristo Matov Pirin Mountains, Bansko

Hotel Ivel misafirlere Bansko bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Bansko Kayak Merkezi ve Vihren ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bansko - Banderitsa Meadow ile 0,4 mi (0,6 km) ve Gondola Lift ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Sauna, 24 saat açık spor salonu ve karaoke dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x