Hotel Isola Sacra Rome Airport

Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino
Hotel Isola Sacra Rome Airport Genel
Hotel Isola Sacra Rome Airport Genel
Hotel Isola Sacra Rome Airport Genel
Hotel Isola Sacra Rome Airport Genel
Hotel Isola Sacra Rome Airport Genel
Image More +63 fotoğraf
Hotel Isola Sacra Rome Airport
Via Della Scafa 416 Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino

Fiumicino (Isola Sacra) bölgesindeki Hotel Isola Sacra Rome Airport misafirlere Ostia Antica ve Tiber River ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Fiera di Roma ile 11 mi (17,7 km) ve Le Case Giardino - Scavi di Ostia Antica Antik Alanı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için RISTORANTE IT ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

90 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler 5 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Fiumicino bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2152 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x