Euro House Inn Airport Hotel & Residence

Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino
Euro House Inn Airport Hotel & Residence Genel
Euro House Inn Airport Hotel & Residence Genel
Euro House Inn Airport Hotel & Residence Genel
Euro House Inn Airport Hotel & Residence Öne Çıkan Resim
Euro House Inn Airport Hotel & Residence Dış Mekan
Image More +137 fotoğraf
Euro House Inn Airport Hotel & Residence
Via della Scafa 422 Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino

Euro House Inn Airport Hotel & Residence misafirlere Fiumicino (Isola Sacra) bölgesinde, Le Case Giardino - Scavi di Ostia Antica Antik Alanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Neptün Kaplıcaları ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kursaal Village ile 9,7 km ve Castelfusano Parkı ile 9,8 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları mevcuttur.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Romantic
Romantic Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Küçük Mutfak, Bahçe Manzaralı
Room
Business Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Camera matrimoniale confort
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Köşe (Day Use Between 8.00 up to 18.00)
Room
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (Attic)
Room
Junior Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x