Hotel Inn Design Issoudun

Issoudun
Hotel Inn Design Issoudun Öne Çıkan Resim
Hotel Inn Design Issoudun Kahvaltı
Hotel Inn Design Issoudun Yerinde Yemek
Hotel Inn Design Issoudun Yerinde Yemek
Hotel Inn Design Issoudun Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Hotel Inn Design Issoudun
Chemin du Postillon Zone d'Activites Commerciales , Issoudun

Issoudun bölgesindeki Hotel Inn Design Issoudun konaklamanızda, Saint-Cyr Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ulusal Atış Sporları Merkezi ile 16,2 mi (26,1 km) ve SITAZIN Eşek Müzesi ile 16,2 mi (26,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x