Hôtel de la Cognette

Issoudun
Hôtel de la Cognette Öne Çıkan Resim
Hôtel de la Cognette Oda Düzeni
Hôtel de la Cognette Banyo Tipleri
Hôtel de la Cognette Banyo Tipleri
Hôtel de la Cognette Banyo Tipleri
Image More +16 fotoğraf
Hôtel de la Cognette
26 Rue des Minimes , Issoudun

Issoudun bölgesindeki Hôtel de la Cognette konaklamanızda, Saint-Cyr Kilisesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ulusal Atış Sporları Merkezi ile 15,3 mi (24,5 km) ve SITAZIN Eşek Müzesi ile 16,5 mi (26,6 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

(ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x