Hotel Impress

Mahipalpur
Hotel Impress Öne Çıkan Resim
Hotel Impress Dış Mekan
Hotel Impress Dış Mekan
Hotel Impress Dış Mekan
Hotel Impress İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Impress
A-25, Vasant Kunj Road, Mahipalpur , Mahipalpur

Hotel Impress misafirlere Yeni Delhi merkezinde, Worldmark Alışveriş Merkezi ve Fortis Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Hindistan Kapısı ile 10,4 mi (16,7 km) ve Cuma Mescidi ile 12,5 mi (20 km) mesafede.

Hint mutfağı sevenler için Spice of Delhi restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 33 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Özel mutfak ve içinde buzdolabı. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere lobide şömine ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x