Hotel Aura, IGI Airport

Mahipalpur
Hotel Aura, IGI Airport Genel
Hotel Aura, IGI Airport Öne Çıkan Resim
Hotel Aura, IGI Airport İç Mekan
Hotel Aura, IGI Airport Yerinde Yemek
Hotel Aura, IGI Airport Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Hotel Aura, IGI Airport
RZ293 NH-8, A Block, Mahipalpur Main Road , Mahipalpur

Hotel Aura, IGI Airport misafirlere Yeni Delhi (Mahipalpur) bölgesinde, Fortis Hastanesi ve Jawaharlal Nehru Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 9,6 mi (15,4 km) ve Cuma Mescidi ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için tablet bilgisayar olan 26 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Room
Süit
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x