Hotel Il Duca D'Este

Ferrara
Hotel Il Duca D'Este Genel
Hotel Il Duca D'Este Genel
Hotel Il Duca D'Este Genel
Hotel Il Duca D'Este Genel
Hotel Il Duca D'Este Genel
Image More +86 fotoğraf
Hotel Il Duca D'Este
via Bologna, 258 , Ferrara

Ferrara bölgesindeki Hotel Il Duca D'Este misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Walls of Ferrara ve Fiera di Ferrara 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Katedral Müzesi ile 1,5 mi (2,3 km) ve Paolo Mazza Stadyumu ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 73 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca banket salonu, bisiklet turu bilgileri ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ferrara bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2659 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Single Room
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Codice: Stanza Doppia/Twin
Room
3 letti singoli/3 Single beds-Economy Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x