Hotel Ideas de Mama

Batı Nikaragua, Managua
Hotel Ideas de Mama Genel
Hotel Ideas de Mama Öne Çıkan Resim
Hotel Ideas de Mama İç Mekan
Hotel Ideas de Mama Kahvaltı
Hotel Ideas de Mama Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Hotel Ideas de Mama
Rotonda Santo Domingo Cristo Rey 5 blks S, 2.5 blks Oest Bo La Luz Batı Nikaragua, Managua

Hotel Ideas de Mama misafirlere Managua merkezinde, Japon Parkı ve Códice Espacio Cultural ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kayak dostu otel Metrocentro ile 0,7 mi (1,1 km) ve Managua Başkent Katedrali ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Sala de estar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Misafirler 2.5 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x