Hotel Hubertushof

Italian Alps
Hotel Hubertushof Genel
Hotel Hubertushof Genel
Hotel Hubertushof Genel
Hotel Hubertushof Öne Çıkan Resim
Hotel Hubertushof Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel Hubertushof
St.-Helena-Straße 15 Raas , Italian Alps

Naz Sciaves bölgesindeki Hotel Hubertushof konaklamanızda Isarco Vadisi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Neustift Manastırı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Dolomit ile 9,4 mi (15,1 km) ve Kronplatz Tatil Bölgesi ile 22,4 mi (36 km) mesafede.

Hotel Hubertushof misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

28 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz spa küveti, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x