Residence Schiestlhof

Naz
Residence Schiestlhof Genel
Residence Schiestlhof Genel
Residence Schiestlhof Genel
Residence Schiestlhof Genel
Residence Schiestlhof Genel
Image More +72 fotoğraf
Residence Schiestlhof
Unterbrunnergasse 10 , Naz

Residence Schiestlhof konaklamanızda Naz Sciaves bölgesinde, Neustift Manastırı ile 7,6 km (4,7 mi) ve Plose Kayak Merkezi ile 19,2 km (11,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu apart daire Val Gardena Vadisi ile 30,7 km (19 mi) ve Kronplatz Tatil Bölgesi ile 38,4 km (23,9 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz sauna ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Dağ Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x