Hotel Hotel - Member of Design Hotels

Estremadura, Lizbon
Hotel Hotel - Member of Design Hotels Genel
Hotel Hotel - Member of Design Hotels Öne Çıkan Resim
Hotel Hotel - Member of Design Hotels Dış Mekan
Hotel Hotel - Member of Design Hotels Dış Mekan
Hotel Hotel - Member of Design Hotels İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hotel Hotel - Member of Design Hotels
Travessa da Glória 22A Estremadura, Lizbon

Hotel Hotel - Member of Design Hotels misafirlere Lizbon merkezinde, Rossio Meydanı ve Avenida da Liberdade ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St George Kalesi ile 1,5 mi (2,3 km) ve Ticaret Meydanı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Small
Small
Superior
Superior Oda
Terrace
Terrace
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x