Hotel Highsky - Outer Ring Road

Bengaluru
Hotel Highsky - Outer Ring Road Genel
Hotel Highsky - Outer Ring Road Genel
Hotel Highsky - Outer Ring Road Öne Çıkan Resim
Hotel Highsky - Outer Ring Road Kahvaltı
Hotel Highsky - Outer Ring Road Kahvaltı
Image More +11 fotoğraf
Hotel Highsky - Outer Ring Road
Outer Ring Road, Opposite Prestige Tech Kadubeesanahalli, Marathahalli , Bengaluru

Hotel Highsky - Outer Ring Road misafirlere Bengaluru (Kadubeesanahalli) bölgesinde, Prestige Tech Park ve Marathahalli Köprüsü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel M.G. Road ile 7,8 mi (12,5 km) ve Manyata Tech Park ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 96 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Grand Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x