Nagarjuna Suites

Bengaluru
Nagarjuna Suites Öne Çıkan Resim
Nagarjuna Suites Yerinde Yemek
Nagarjuna Suites Yerinde Yemek
Nagarjuna Suites Oda Manzaraları
Nagarjuna Suites Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
Nagarjuna Suites
19/5, Panathur Road Kadubeesanahalli , Bengaluru

Bengaluru (Kadubeesanahalli) bölgesindeki Nagarjuna Suites misafirlere Prestige Tech Park ve Embassy Teknoloji Yerleşkesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel M.G. Road ile 7,4 mi (11,9 km) ve Bangalor Sarayı ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 63 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda
Room
Premier Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x