Hotel Hi Chuiyang

Chiayi City
Hotel Hi Chuiyang Genel
Hotel Hi Chuiyang Genel
Hotel Hi Chuiyang Genel
Hotel Hi Chuiyang Öne Çıkan Resim
Hotel Hi Chuiyang Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Hotel Hi Chuiyang
No.860, Chui-Yang Road , Chiayi City

Hotel Hi Chuiyang misafirlere Chiayi merkezinde, Chiayi Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler Parkı ve Chiayi Art Museum ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Gaunziling Sıcak Kaplıcaları ile 15,1 mi (24,3 km) ve Wenhua Yolu Gece Pazarı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda Hotel Hi Chuiyang misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

89 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Business
Business Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x