Ever Delightful Business Hotel

Chiayi City
Ever Delightful Business Hotel Genel
Ever Delightful Business Hotel Genel
Ever Delightful Business Hotel Genel
Ever Delightful Business Hotel Öne Çıkan Resim
Ever Delightful Business Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Ever Delightful Business Hotel
No.369, Singye W. Rd., West Dist. , Chiayi City

Ever Delightful Business Hotel misafirlere Chiayi (Batı Bölgesi) bölgesinde, Jia-Le-Fu Turizm Gece Pazarı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Alishan Ormanı Demir Yolu Garajı Parkı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Gaunziling Sıcak Kaplıcaları ile 13,5 mi (21,8 km) ve Wenhua Yolu Gece Pazarı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin dim sum alanında uzman restoranı She Fun restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

151 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve karaoke bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Oda
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x