Hotel Hermance

Valserhône
Hotel Hermance Genel
Hotel Hermance Öne Çıkan Resim
Hotel Hermance Dış Mekan
Hotel Hermance İç Mekan
Hotel Hermance Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Hotel Hermance
19, rue Joseph Bertola , Valserhône

Hotel Hermance misafirlere Valserhône merkezinde, Jeanne d'Arc Tiyatrosu ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Bois des Pesses Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Barrage de Metral ile 1,9 mi (3 km) ve Pertes de la Valserine ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x