Chambre d'hote le Bellevue

Giron
Chambre d'hote le Bellevue Genel
Chambre d'hote le Bellevue Öne Çıkan Resim
Chambre d'hote le Bellevue Dış Mekan
Chambre d'hote le Bellevue Dış Mekan
Chambre d'hote le Bellevue Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Chambre d'hote le Bellevue
146 rue de giron devant , Giron

Giron bölgesindeki Chambre d'hote le Bellevue misafirlere kırsal bölgede, Haut-Jura Bölgesi Doğal Koruma Alanı ve Les Marmites de Geant ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Chatillon Michaille Kilisesi ile 9,6 mi (15,5 km) ve Yüksek Jura Dağı Doğa Koruma Alanı ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Chambre d'hote le Bellevue misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x