Hotel Hendricks

Downstate New York, New York
Hotel Hendricks Genel
Hotel Hendricks Genel
Hotel Hendricks Öne Çıkan Resim
Hotel Hendricks Dış Mekan
Hotel Hendricks Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Hendricks
25 W 38th Street Downstate New York, New York

Hotel Hendricks size New York merkezinde, 5. Cadde yakınında ve Empire State Binası ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Broadway ile 0,4 mi (0,6 km) ve Times Square ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Latin Amerika mutfağı sevenler için Isla Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 176 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x