Hotel Hecht

Kuzey İsviçre, Rheineck
Hotel Hecht Genel
Hotel Hecht Öne Çıkan Resim
Hotel Hecht Dış Mekan
Hotel Hecht Dış Mekan
Hotel Hecht İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Hecht
Hauptstrasse 51 Kuzey İsviçre, Rheineck

Hotel Hecht misafirlere Rheineck merkezinde, Nature Reserve Eselschwanz ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Staad SG Ferry Terminal ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lake Constance ile 2,5 mi (3,9 km) ve Evangelische Kirche Heiden ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Restoranda Hotel Hecht misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve valiz dolabı vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x