Bodenseehotel Weisses Rössli

Kuzey İsviçre, Staad
Bodenseehotel Weisses Rössli Öne Çıkan Resim
Bodenseehotel Weisses Rössli Dış Mekan
Bodenseehotel Weisses Rössli Dış Mekan
Bodenseehotel Weisses Rössli İç Mekan
Bodenseehotel Weisses Rössli İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Bodenseehotel Weisses Rössli
Hauptstrasse 69 Kuzey İsviçre, Staad

Thal bölgesindeki Bodenseehotel Weisses Rössli konaklamanızda, Lake Constance ve Staad SG Ferry Terminal ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Alpine Panorama Path ile 2,3 mi (3,6 km) ve St. James Way ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restaurant, Bodenseehotel Weisses Rössli misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretsiz self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Tepe Manzaralı
Panoramic
Panoramic Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x