Hotel Hacienda de Abajo - Adults Only

La Palma, Tazacorte
Hotel Hacienda de Abajo - Adults Only Genel
Hotel Hacienda de Abajo - Adults Only Genel
Hotel Hacienda de Abajo - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hotel Hacienda de Abajo - Adults Only Dış Mekan
Hotel Hacienda de Abajo - Adults Only Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hotel Hacienda de Abajo - Adults Only
C/ Miguel de Unamuno, 11 La Palma, Tazacorte

Hotel Hacienda de Abajo - Adults Only misafirlere Tazacorte merkezinde, La Palma Beaches ve Tazacorte Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Caldera de Taburiente Ulusal Parkı ile 4,8 mi (7,7 km) ve Seda Las Hilanderas İpek Müzesi ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Otelin restoranı El Sitio misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Premium
Premium Oda
Süit
Süit
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x