Hotel Benahoare

La Palma, Los Llanos de Aridane
Hotel Benahoare Genel
Hotel Benahoare Genel
Hotel Benahoare Genel
Hotel Benahoare Genel
Hotel Benahoare Genel
Image More +38 fotoğraf
Hotel Benahoare
C/ Adelfas 12 La Palma, Los Llanos de Aridane

Hotel Benahoare size Los Llanos de Aridane merkezinde, Palmex Kaktüs Bahçesi ve Caldera de Taburiente Ulusal Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Seda Las Hilanderas İpek Müzesi ile 2,4 mi (3,9 km) ve La Palma Beaches ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x