Hotel Habitel Select

Andean Highlands, Fontibon
Hotel Habitel Select Genel
Hotel Habitel Select Genel
Hotel Habitel Select Genel
Hotel Habitel Select Genel
Hotel Habitel Select Genel
Image More +32 fotoğraf
Hotel Habitel Select
Avenida El Dorado, 100-89 Andean Highlands, Fontibon

Hotel Habitel Select konaklamanızda Bogotá bölgesinde, Gran Estacion Alışveriş Merkezi ile 6,3 km (3,9 mi) ve Torre Colpatria ile 11,4 km (7,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Bolivar Meydanı ile 12,8 km ve Monserrate ile 12,8 km mesafede.

Otelin restoranı RESTAURANTE ZOE misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için iPod takma konsolu olan 162 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x