Hotel Habitel Prime

Andean Highlands, Fontibon
Hotel Habitel Prime Genel
Hotel Habitel Prime Genel
Hotel Habitel Prime Genel
Hotel Habitel Prime Genel
Hotel Habitel Prime Genel
Image More +40 fotoğraf
Hotel Habitel Prime
Avenida el Dorado No 100-97 Andean Highlands, Fontibon

Hotel Habitel Prime misafirlere Bogotá (Fontibon) bölgesinde, Calle 26 yakınında ve Başvuru Hizmetleri Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Bogotá ABD Elçiliği ile 4,9 mi (7,9 km) ve Park 93 ile 9,7 mi (15,7 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

165 odada iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz buhar odası ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Suite Premium

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x