Hotel H21

Pacific Lowlands, Cali
Hotel H21 Öne Çıkan Resim
Hotel H21 Dış Mekan
Hotel H21 İç Mekan
Hotel H21 İç Mekan
Hotel H21 İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hotel H21
Calle 21 No 11 D-28 Pacific Lowlands, Cali

Cali bölgesindeki Hotel H21 konaklamanızda, Valle del Cauca Hükümet Binası ve Saint Francis Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chipichape Alışveriş Merkezi ile 3,3 mi (5,4 km) ve Mudejar Kulesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda (Air Aconditioning)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Fan)
Room
Tek Kişilik Oda (Fan)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Air Aconditioning)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Fan)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Air Aconditioning)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x