Hotel Guardacosta

Batı Cosenza Sahili, Cirella
Hotel Guardacosta Genel
Hotel Guardacosta Genel
Hotel Guardacosta Öne Çıkan Resim
Hotel Guardacosta Dış Mekan
Hotel Guardacosta Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Guardacosta
Via Veneto, 76 Cirella Batı Cosenza Sahili, Cirella

Diamante bölgesindeki Hotel Guardacosta konaklamanızda, Cirella Adası ve Convento dei Minimi di San Francesco ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Torre Talao Scalea ile 5,7 mi (9,2 km) ve Scalea Beach ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Superior Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x