Hotel Club Cirella

Batı Cosenza Sahili, Cirella
Hotel Club Cirella Genel
Hotel Club Cirella Genel
Hotel Club Cirella Öne Çıkan Resim
Hotel Club Cirella Dış Mekan
Hotel Club Cirella Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Hotel Club Cirella
Via V. Veneto, 240 Batı Cosenza Sahili, Cirella

Diamante bölgesindeki Hotel Club Cirella konaklamanızda, Convento dei Minimi di San Francesco ve Cirella Adası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Torre Talao Scalea ile 6 mi (9,6 km) ve LAORAFT - Centro Lao Action Raft ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 80 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x