Hotel Grifid Foresta - All Inclusive Adults Only

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Hotel Grifid Foresta - All Inclusive Adults Only Genel
Hotel Grifid Foresta - All Inclusive Adults Only Genel
Hotel Grifid Foresta - All Inclusive Adults Only Öne Çıkan Resim
Hotel Grifid Foresta - All Inclusive Adults Only Dış Mekan
Hotel Grifid Foresta - All Inclusive Adults Only Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Grifid Foresta - All Inclusive Adults Only
Golden Sands Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Golden Sands bölgesindeki Hotel Grifid Foresta - All Inclusive Adults Only misafirlere Altın Kum Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Aladzha Manastırı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Euxinograd Sarayı ile 10,3 km (6,4 mi) ve Deniz Bahçesi ile 13,5 km (8,4 mi) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Hotel Grifid Foresta - All Inclusive Adults Only misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

46 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Free WiFi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x