Hotel Grand Mutiara

Malezya Yarımadası, Pekeliling
Hotel Grand Mutiara Genel
Hotel Grand Mutiara Genel
Hotel Grand Mutiara Genel
Hotel Grand Mutiara Genel
Hotel Grand Mutiara Genel
Image More +51 fotoğraf
Hotel Grand Mutiara
110, Jalan Raja Laut Malezya Yarımadası, Pekeliling

Hotel Grand Mutiara size Kuala Lumpur merkezinde, Petronas İkiz Kuleleri ve Pavilion Kuala Lumpur ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) ve KLCC Park ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca kuaför, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x