Hotel Golden Milano

Milano
Hotel Golden Milano Öne Çıkan Resim
Hotel Golden Milano Yerinde Yemek
Hotel Golden Milano Yerinde Yemek
Hotel Golden Milano Yerinde Yemek
Hotel Golden Milano Yerinde Yemek
Image More +37 fotoğraf
Hotel Golden Milano
Via Carlo Goldoni 84 , Milano

Hotel Golden Milano misafirlere Milano merkezinde, Galleria Vittorio Emanuele II ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Piazza del Duomo ile 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Milano Katedrali ile 1,9 mi (3,1 km) ve Teatro alla Scala ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Dört Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x