Conti Guest House

Milano
Conti Guest House Öne Çıkan Resim
Conti Guest House Dış Mekan
Conti Guest House Dış Mekan
Conti Guest House Dış Mekan
Conti Guest House Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Conti Guest House
Via Gian Battista Tiepolo 38 , Milano

Conti Guest House size Milano (Citta Studi) bölgesinde, Piazza del Duomo ve Milano Katedrali ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Teatro alla Scala ile 2 mi (3,2 km) ve Galleria Vittorio Emanuele II ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Conti Guest House misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x