Hotel Gillow

Orta Meksika, Mexico City
Hotel Gillow Öne Çıkan Resim
Hotel Gillow Dış Mekan
Hotel Gillow Dış Mekan
Hotel Gillow Dış Mekan
Hotel Gillow İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Gillow
Isabel la católica 17 Col Centro Histórico, Del. Cuauhtémoc Orta Meksika, Mexico City

Hotel Gillow size Meksiko merkezinde, Zocalo ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Palacio de Bellas Artes (Güzel Sanatlar Sarayı) ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Paseo de la Reforma Caddesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Guadalupe Meryem Ana Bazilikası ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

La Capilla yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve öğlen, hafta sonu 8.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 103 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Basic
Basic Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x