Hotel Giglio dell'Opera

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Hotel Giglio dell'Opera Genel
Hotel Giglio dell'Opera Genel
Hotel Giglio dell'Opera Öne Çıkan Resim
Hotel Giglio dell'Opera Dış Mekan
Hotel Giglio dell'Opera Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Giglio dell'Opera
Via Principe Amedeo No 14 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Hotel Giglio dell'Opera size Roma merkezinde, Roma Forumu ve Villa Borghese ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu otel İspanyol Basamakları ile 1,4 mi (2,3 km) ve Kolezyum ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 56 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x