Hotel Geo

Roma
Hotel Geo Öne Çıkan Resim
Hotel Geo Dış Mekan
Hotel Geo Dış Mekan
Hotel Geo Dış Mekan
Hotel Geo Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Geo
Circonvallazione Casilina 41/49 , Roma

Hotel Geo misafirlere Roma (Prenestino-Labicano) bölgesinde, Roma Forumu ve Via Appia Nuova Shopping District ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kolezyum ile 2,6 mi (4,1 km) ve İspanyol Basamakları ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x