Hotel Garni Mössmer

Lechtal Alpleri, Sankt Anton am Arlberg
Hotel Garni Mössmer Öne Çıkan Resim
Hotel Garni Mössmer Dış Mekan
Hotel Garni Mössmer Dış Mekan
Hotel Garni Mössmer Dış Mekan
Hotel Garni Mössmer Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Hotel Garni Mössmer
Im Gries 11 Lechtal Alpleri, Sankt Anton am Arlberg

Sankt Anton am Arlberg bölgesindeki Hotel Garni Mössmer konaklamanızda, Arlberg WellCom ve Galzig Teleferiği ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel St. Christoph am Arlberg Kayak Alanı ile 7,4 mi (11,9 km) ve Lech-Oberlech-Zuers Kayak Merkezi ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 29 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Room
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit
Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x