Am Dorfplatz Suites - Adults Only

Avusturya Alpleri, Sankt Anton am Arlberg
Am Dorfplatz Suites - Adults Only Genel
Am Dorfplatz Suites - Adults Only Genel
Am Dorfplatz Suites - Adults Only Genel
Am Dorfplatz Suites - Adults Only Genel
Am Dorfplatz Suites - Adults Only Genel
Image More +101 fotoğraf
Am Dorfplatz Suites - Adults Only
Im Gries 6 Avusturya Alpleri, Sankt Anton am Arlberg

Am Dorfplatz Suites - Adults Only size Sankt Anton am Arlberg merkezinde, Arlberg WellCom ile 5 dakika yürüyüş ve Fang Kayak Teleferiği ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St. Christoph am Arlberg Kayak Alanı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Lech-Oberlech-Zuers Kayak Merkezi ile 8,5 mi (13,8 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

9 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra oteldeki sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Sankt Anton am Arlberg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Dağ Manzaralı
Süit,
Süit, Balkon, Dağ Manzaralı (Dorfplatz)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Waterfall)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x