Hotel Garni Lastei

Trentino Ski East, San Giovanni di Fassa
Hotel Garni Lastei Genel
Hotel Garni Lastei Genel
Hotel Garni Lastei Öne Çıkan Resim
Hotel Garni Lastei Dış Mekan
Hotel Garni Lastei İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Garni Lastei
Troi de Vich 50 Trentino Ski East, San Giovanni di Fassa

San Giovanni di Fassa bölgesindeki Hotel Garni Lastei konaklamanızda, Dolomit ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Vigo-Ciampedie Teleferiği ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Fiemme Vadisi ile 4,3 mi (7 km) ve Seis-Seiser Alm Teleferiği ile 28,8 mi (46,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere kayak dolabı, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda (Attic)
Room
Dört Kişilik Oda (Mountain)
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Süit
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x