Alpine Touring Hotel

Trentino Ski East, San Giovanni di Fassa
Alpine Touring Hotel Genel
Alpine Touring Hotel Dış Mekan
Alpine Touring Hotel Dış Mekan
Alpine Touring Hotel Dış Mekan
Alpine Touring Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Alpine Touring Hotel
Troi de Vich 72 Trentino Ski East, San Giovanni di Fassa

Alpine Touring Hotel misafirlere San Giovanni di Fassa bölgesinde, dağda, Dolomit ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Vigo-Ciampedie Teleferiği ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Fiemme Vadisi ile 4,3 mi (6,9 km) ve Seis-Seiser Alm Teleferiği ile 28,7 mi (46,2 km) mesafede.

Alpine Touring Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spor salonu sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x