Hotel Garden

Versilia, Viareggio
Hotel Garden Genel
Hotel Garden Genel
Hotel Garden Öne Çıkan Resim
Hotel Garden Dış Mekan
Hotel Garden İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Hotel Garden
Via Ugo Foscolo 70 Versilia, Viareggio

Hotel Garden misafirlere Viareggio merkezinde, Galleria d‘Arte Moderna e Contemporanea yakınında ve Viareggio Plajı ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Forte dei Marmi Plajı ile 8,1 mi (13 km) ve Burlamacco Heykeli ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 9.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x