Hotel Galeria Casa Tlaquepaque

Guadalajara
Hotel Galeria Casa Tlaquepaque Genel
Hotel Galeria Casa Tlaquepaque Öne Çıkan Resim
Hotel Galeria Casa Tlaquepaque Dış Mekan
Hotel Galeria Casa Tlaquepaque Dış Mekan
Hotel Galeria Casa Tlaquepaque Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Galeria Casa Tlaquepaque
Juarez 427 Tlaquepaque , Guadalajara

Hotel Galeria Casa Tlaquepaque misafirlere Guadalajara merkezinde, San Pedro Bölgesi ve Refuge Kültür Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu butik otel Guadalajara Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 5 mi (8,1 km) ve Plaza del Sol ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda
Room
Romantic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x