Hotel G

Tropikal Ovalar, Santa Cruz
Hotel G Öne Çıkan Resim
Hotel G Dış Mekan
Hotel G Dış Mekan
Hotel G Dış Mekan
Hotel G Dış Mekan
Image More +118 fotoğraf
Hotel G
Av. Pedro Ribera #750 Tropikal Ovalar, Santa Cruz

Santa Cruz bölgesindeki Hotel G misafirlere iş merkezinde, Etnofolklorik Müze ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Santa Cruz Hayvanat Bahçesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Las Brisas Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Belediye Kütüphanesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 39 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x