Hotel Francesca

Decentralized Administration Of The Aegean, Agios Prokopios
Hotel Francesca Öne Çıkan Resim
Hotel Francesca Dış Mekan
Hotel Francesca Dış Mekan
Hotel Francesca Dış Mekan
Hotel Francesca Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Hotel Francesca
Agios Prokopios Decentralized Administration Of The Aegean, Agios Prokopios

Hotel Francesca misafirlere Naxos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Nakşa ve Küçük Kikladlar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Naxos Limanı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Parikia Limanı ile 23,5 mi (37,8 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Stüdyo
Apart
Apart Daire (Semi Basement)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo (Triple)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x