Hotel Fontabella

Merkez Yüksek Arazileri, Guatemala City
Hotel Fontabella Genel
Hotel Fontabella Genel
Hotel Fontabella Öne Çıkan Resim
Hotel Fontabella Dış Mekan
Hotel Fontabella Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Hotel Fontabella
Zona 10 Merkez Yüksek Arazileri, Guatemala City

Hotel Fontabella misafirlere Guatemala City (Zona 10) bölgesinde, Plaza Fontabella Alışveriş Merkezi ve Avia Mall yakınında. Bu 4 yıldızlı apart daire Paseo Cayala ile 4,2 mi (6,8 km) ve Guatemala ABD Büyükelçiliği ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası, Mutfak, Şehir Manzaralı
Çatı
Çatı Katı (Loft), Mutfak, Şehir Manzaralı
Room
Premium Süit, Mutfak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x